Valokuvaus, graafinen suunnittelu, ulkoasu, videokuvaus.
Olemme erikoistuneet valokuvaukseen ja graafisiin toteutuksiin. Tarjoamme palveluita niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.
Akses Design Tarjoamme valokuvausta, graafista suunnittelua ja muita design-palveluita sinun tarpeisiisi edullisesti ja sujuvasti. Toteutamme valokuvat, logot, taittotyöt, nettisivujen ulkoasut sekä videot julkaisukäyttöön alusta loppuun. Meihin voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä! Tyypillisesti vapaita aikoja löytyy noin viikon päästä.

Tsekataan sopiva aika ja tarkemmat yksityiskohdat puhelimessa 044 530 9598. Lisätietoja saat myös sähköpostitse ja WhatsApin kautta.

yhteys@akses.fi WhatsApp

Palvelumme

valokuvaus

Valokuvaus

Henkilökuvaus, autokuvaus ja tuotekuvaus ovat ydinosaamistamme. Käytämme Canonin täyden kennon 6D mark II -runkoja ja L-sarjan objektiiveja.

Alkaen 120€

valokuvaus

Graafinen suunnittelu

Toteutamme erilaisia logo-, taitto- ja nettisivusuunnitteluja. Luotamme erityisesti Adoben ohjelmiin Illustratorista Lightroomiin.

Alkaen 250€

valokuvaus

Videokuvaus

Videokuvauksessa meillä on Canonin täyden kennon 6D mark II -runkojen lisäksi ilmakuvaukseen drone. Erilaiset editoinnit kuuluvat palveluihimme.

Alkaen 120€

Hintamme

Palvelu

Hinta

Valokuvaus 2h (10-30 kuvaa) 120€
Valokuvaus 4h (30-60 kuvaa) 180€
Valokuvaus 8h (100+ kuvaa) 250€
Ilmakuvaus 2h 120€
Jälkikäsittely (Lightroom) 1-4h Sisältyy aina hintaan
Logosuunnittelu (Illustrator) alkaen 250€
Taittotyöt (InDesign) alkaen 250€
Nettisivujen ulkoasu alkaen 250€
* Matkakulut ja muut kustannukset sisältyvät hintoihin * Alv 24% sisältyy hintoihin
▲ Ota yhteyttä
>