Akses Oy, Juristi- ja ekonomipalvelut, työsuhdejuridiikka, liiketoiminta, business, konultointi, valmennus
Akses Oy, Juristi- ja ekonomipalvelut, työsuhdejuridiikka, liiketoiminta, business, konultointi, valmennus
BlogiTervetuloa etsimään kanssamme balanssia ja erilaisia tapoja tehdä (työ)elämästä inspiroivaa ja mielekästä. Blogimme keskiössä on työn tekeminen niin juridiikan, yrittäjyyden kuin kokonaisvaltaisen hyvinvoinninkin näkökulmasta. Me Aksesissa uskomme, että balanssin salaisuus on elämän eri osa-alueiden harmonia ja oikeat ihmiset ympärillä.

Vastuuvapauslauseke: Blogimme on tarkoitettu asiapitoiseen viihdekäyttöön, joten tosipaikan tullen otathan meihin yhteyttä, niin katsotaan tilanteeseesi sopiva ratkaisu erikseen.

Antoisia lukuhetkiä!
Aika tekee ihmeitä ja kesä saa kaiken kukoistamaan

Hetki itselle Tänä kesänä on tuuletettu ajatuksia kunnolla. Intensiivisen loppukevään vastapainona päätimme antaa ideoiden kypsyä rauhassa. Vaikka tekee työkseen sitä, mikä on intohimo, tarvitsee vastapainona myös muuta. Niin sanottu ping pong -tekniikka, jonka mukaan välillä keskittyy ja välillä antaa ajatuksen vaeltaa, on havaittu hyvinkin toimivaksi. Hetken tauon jälkeen palaset loksahtelevat paikalleen ja ideat jalostuvat kuin itsestään.

Kesän fiilistelyä Nautimme kesästä ja upeista maisemista, joten syksy saa tulla! Kesä saa todella kaiken kukoistamaan, joten ohessa vielä tähän mennessä kesän parhaita paloja kuvina

Alpit

Alpit

Alpit

Alpit

Alpit