Palvelumme

Laki

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille tukea työsuhteisiin ja yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Autamme mm. irtisanomisriidoissa, työyhteisöjen haastetilanteiden ratkaisemisessa, riskien ennakoimisessa sekä tilanteiden varhaisessa korjaamisessa. Yksityishenkilöitä autamme eri elämäntilanteiden juridisissa kysymyksissä.

Talous

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille taloushallinnon ja verotuksen asiantuntijapalveluita. Autamme mm. kirjanpidon, arvonlisäverotuksen ja verotuksen erityiskysymissä. Lisäksi autamme yrityksen taloussuunnittelussa, kannattavuuden mittaamisessa, hinnoittelussa sekä taloushallinnon prosessien automatisoinnissa.

Viestintä

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille viestintä- ja design -palveluita toimivan sisäisen sekä ulkoisen viestinnän tueksi. Autamme mm. henkilöstöasioiden ja talouden sisäisen viestinnän suunnittelussa sekä strategian jalkauttamiseen liittyvissä toimeksiannoissa. Autamme myös nettisivujen toteutuksessa (Drupal, WordPress, Shopify). Lisäksi logot, valokuvaus ja graafinen suunnittelu.

Tilanteita, joissa autamme

Lakipalveluiden hinnat

Alkukartoitus

0 €

Lakineuvonta

200 €

Asiakirjojen laadinta ja tarkistus

200 €

Riidanratkaisu

200 €

Juridiseen viestintään liittyvä neuvonta ja legal design

200 €

Koulutukset ryhmille 2h

500 €


Talouspalveluiden hinnat

Alkukartoitus

0 €

Tilinpäätös- ja kirjanpitoneuvonta

200 €

Vero- ja arvonlisäverotusneuvonta

200 €

Budjetointi ja kannattavuus

200 €

Talousviestintään liittyvä neuvonta ja design

200 €

Koulutukset ryhmille 2h

500 €

Kaikkiin palveluihimme kuuluu maksuton alkukartoitus, joka ei sido mihinkään. Laskutus perustuu tuntilaskutukseen ja hintoihin lisätään ALV. Kysy myös erikseen pakettihinnoista.